Företagets namn - Företagsmeddelande
RSS

Senaste inläggen

När smärtan håller på att ta över.
Hur tänkte de nu?
Nu gråter barnen i närheten av Fukushima Daiichi
ARG!
Den 11 December

Kategorier

Den 11 December
Hur tänkte de nu?
Lite om allt
När smärtan håller på att ta över.
Nog Nu!
Varför gör du mig ARG?
Vem äter du?
drivs av

Min blogg

Den 11 December

Den 11 December

Så var det dags att med ett ryck slitas upp ur törnrosasömnen och känna det kalla stålet mot strupen, känna hatet och förtvivlan. Det är den 11 december 2010 och Sverige kommer aldrig mer att bli sig likt, en attentatsman har sopat rent, många förhoppningar har gått i graven idag. Rasister och deras bundsförvanter kanske jublar men jag hoppas att så inte är fallet för ingen, nej ingen borde vara glad en dag som denna. Jag sörjer i djupet av mitt hjärta för mina muslimska vänners skull, jag sörjer för mina mörka barns skull, jag oroar mig för världens framtid, det är synd om oss människor en dag som denna. Detta illdåd gynnar inget och ingen kan väl i sitt innersta känna sympati och samhörighet med värderingar vad de än må vara som står bakom detta. Så fasansfullt det känns att inte egentligen ha reagerat med dessa starka känslor förut, då större och värre grymheter drabbat folk i så många andra länder men det gör aldrig så ont som när man själv slår sig på tummen. Svårt är det att vakna upp ur Törnrosasömnen, smärtsamt är det att hjälplöst snubbla vidare i tillvaron, trösterikt är det att omfamna alla sina vänner, glädjande är det att se hoppet lysa i grannens ögon. Låt inte denna dag ta död på det som vi kallar en öppen och sann demokrati.
Hemsida drivs av  Vistaprint