Företagets namn - Företagsmeddelande
RSS

Senaste inläggen

När smärtan håller på att ta över.
Hur tänkte de nu?
Nu gråter barnen i närheten av Fukushima Daiichi
ARG!
Den 11 December

Kategorier

Den 11 December
Hur tänkte de nu?
Lite om allt
När smärtan håller på att ta över.
Nog Nu!
Varför gör du mig ARG?
Vem äter du?
drivs av

Min blogg

Lite om allt

Hallå där ute i verkligheten!

Hej på er!
Här kommer jag att skriva lite från livets olika sidor ur mitt perspektiv och jag hoppas att en del av er hänger på.Bloggen är alldeles nystartad så det blir inte så mycket surr just nu men det kommer. Jag håller på med Skogens Röst hemsida som ni ser och det är en hel del kavar att göra där och så skall jag börja med att göra om mitt företags hemsida " Borgväktarna i Luftkuddeland" sök på nätet så hittar ni den befintliga hemsidan där och då ser ni att det är dags att göra något åt den och om inte det är nog så skall jag börja bygga en hemsida för vårat andra företag "Renslip HB" som pysslar med skyddsutrustning, arbetshandskar mm.
Hemsida drivs av  Vistaprint