Företagets namn - Företagsmeddelande
RSS

Senaste inläggen

När smärtan håller på att ta över.
Hur tänkte de nu?
Nu gråter barnen i närheten av Fukushima Daiichi
ARG!
Den 11 December

Kategorier

Den 11 December
Hur tänkte de nu?
Lite om allt
När smärtan håller på att ta över.
Nog Nu!
Varför gör du mig ARG?
Vem äter du?
drivs av

Min blogg

När smärtan håller på att ta över.

När smärtan håller på att ta över.

Hej alla mina vänner!

Ni som känt mig länge har säkert undrat varför jag har blivit mindre och mindre sällskaplig, hänger allt mer sällan med ut på galej och ståhej eller träffas hos någon av er eller hemma hos mig vilket var vanligt för inte så många år sedan. Den galne och skrattglade har sakta glidit bort in i dimman av frustration. Som några av er vet så har jag dragits med rygg och nackproblem i många år, sedan kom det några hälsenor och gjorde sig smärtsamt påminda.
Hemsida drivs av  Vistaprint